Apple Watch Air sportszíj púder 38 mm

Az Apple Watch Air sportszíj púder 38 mm kényelmes, stílusos és vibráló. Garantáltan nagyszerű társad lesz sportolás közben, vagy a hétköznapok rohanásában. Élénk, energikus színeit mindenki észre fogja venni. Az egyetlen, aki megfeledkezik róla, az Te leszel, hiszen nagyon kényelmes és selymes szilikon anyaga jó érzés a bőrön. A lyukakon keresztül a bőröd képes lélegezni, így nem fülled be alatta, ha leizzadsz, vagy csak vizes leszel.

Az Apple Watch szíjak, könnyedén, szinte egy mozdulattal cserélhetők. Így bármilyen öltözethez vagy tevékenységhez meg lehet találni a megfelelőt, persze ha a felhasználó rendelkezik a megfelelő készlettel. Immár viszont ez sem akadály, hiszen a jó minőségű, utángyártott szíjak sokkal kedvezőbb áron kaphatók az Apple gyári – és kissé túlárazott – szíjainál.

Az Air sportszíjak 10-féle színben (piros, fehér, fekete, pink, kék, orgona, púder, menta, sötétkék, sötétlila) és egyelőre kétféle méretben kaphatók, de hamarosan az Apple Watch 4. szériához is elérhetők lesznek.

Az iSzerelés üzletében és webshopjában is széles kínálat vár Apple Watch, iPhone és a többi Apple eszköz kiegészítőiből. Az Apple Watch szíjak bő választéka szinte napról napra tovább bővül. A megrendelt termékek átvehetők üzletünkben, de személyes vásárlás során raktárról is bőséges a választék, így érdemes ellátogatni boltunkba.