Apple Watch Droid szíj+bumper fekete 38 mm

Az Apple Watch Droid szíj+bumper fekete 38 mm egy divatos szíj és egy bumperes védőtok egyben, imádott Apple Watch-od védelmére. A puha szilikon szíj kényelmes és praktikus viselet a csuklónak, a masszív TPU anyag pedig megóvja a kijelzőt attól, hogy nekicsapd valaminek.

Mert talán nem is gondolnád, hogy mennyi sérülés forrása, hogy az almás okosórákat a felhasználó egy óvatlan mozdulattal alaposan odaveri valahova. Ez a megoldás viszont extra védelmet ad, mivel a keret finoman körbeöleli az órát, leheletnyivel túlnyúlik a kijelzőn, így pedig már sokkal nehezebb bármihez is odacsapni.

A fenti okokból kifolyólag az iSzerelés üzletébe személyesen betérő vásárlóknak szíj vásárlás mellé mindenképpen szoktuk javasolni bumper vásárlását is, ennél a megoldásnál viszont 2 az 1-ben csomagban érkezik a szíj és a bumper, nincs extra kiadás. A szíj és a bumper színe jól összepasszol, keresve sem találnál ilyen jó párost.

Az Apple Watch okosóra népszerűsége nőttön nő, ezzel pedig a felhasználói igény is növekszik arra, hogy az órát különlegessé, a tömegből kiemelkedővé tegyék. A jó minőségű, utángyártott kiegészítők remek lehetőséget teremtenek erre. A gyári kiegészítőknél kedvezőbb árfekvésük miatt a felhasználók akár többet is vásárolhatnak belőlük, így gyakrabban cserélhetik, öltözetükhöz, vagy kiegészítőikhez szabhatják az órájuk megjelenését.

A szilikon szíj és bumper egyben, több színben, és mindkét méretben (38 mm, 42 mm) elérhető – legalábbis a készlet erejéig. Továbbá érdemes áttekinteni egész kínálatunkat, melyben megtalálhatók különféle anyagú, és kivitelű Apple Watch szíjak.

A védőtokok jelentőségéről:

Vásárlóinknak kiemelten ajánljuk, hogy gondoskodjanak Apple eszközeik védelméről, hiszen a szervizünkbe érkező készülékek hibáinak 75%-a valami fizikai sérülés következménye. Bár a vízkár ellen nehezebb védekezni, de a tokok, ha csak minimálisan és korlátozottan is, de szintén valamiféle védelmet jelentenek.

A hordozható eszközöknél a gyártás során amennyire lehetséges, figyelmet fordítanak arra, hogy a készülék viszonylag jól bírja az eséseket. Még sincs az Apple termékpalettájában olyan eszköz, ami kifejezetten ütésálló lenne, vagy viszonylag jól viselné azt, ha például leejtik. Ezért javasoljuk tok és telefonok, tabletek esetén üvegfólia használatát.