Apple Watch Milano szíj rozé 38 mm

Az Apple Watch Milano szíj rozé 38 mm a hölgyek igazi nagy kedvence. Azok számára, akik mégis másra vágynak, az Apple Watch Milano szíj többféle színben, valamint 42 mm és 38 mm méretben is megérkezett webáruházunk kínálatába, és az üzletünkbe is. Gondoltál már rá, hogy milyen jó lenne lecserélni a szilikon szíjat az almás okosórádon? Nem kell tovább várnod! Most könnyedén megteheted.

Ez a szíj azért kapta a nevét az olasz városról, mert a 19. században ott kitalált ékszerstílus modern formáját jeleníti meg. A különleges, olaszok által fejlesztett fémszövési eljárás végeredménye a rozsdamentes acél hideg keménysége ellenére is egy kényelmes, puha viselet, ami szinte körbefolyik a csuklón.

A szíj könnyedén feltehető az óratestre, így egyszerűen váltható, ha például sportoláshoz inkább továbbra is a szilikon szíjat választanád. Állítható csatjának köszönhetően bármilyen kényelmesen rögzíthető keskenyebb és vastagabb csuklón is, viselője méreteihez igazítva.

Jelenleg ezüst, fekete, fekete-piros, rozé és kék színben elérhető 42 mm-es méretben, 38 mm-es órádhoz pedig rozé, ezüst, kék és fekete színben is kapható

Keresd további Apple Watch kiegészítőinket az iSzerelés webáruházban és személyesen az üzletünkben!

Szín:

Fekete, Ezüst