Apple Watch sportpánt pink csíkos 38/40 mm

A kényelmes szőtt műanyag Apple Watch sportpánt pink csíkos 38/40 mm nagyszerű választás, ha kényelmes, puha csereszíjat keres. Köszönhetően a tépőzáras záródásnak, igazán könnyen, viszonylag szabadon méretre állítható, egyszerű viseletet biztosít. A szőtt anyag alatt nem tud befülledni bőre a sporttevékenységek alkalmával, az izzadtság könnyen elpárologhat. Alkalmas az Apple Watch 1, 2, 3 szériához egyaránt.

Gondolt már arra, hogy lecserélje Apple Watch óráján a szíjat? Köszönhetően az egyre bővülő Apple Watch kiegészítő választékunknak, könnyedén egyéniségéhez, öltözetéhez és tevékenységéhez szabhatja az okosóráját. Az iSzerelésnél megrendelt óraszíját akár 1 napos határidővel is átveheti üzletünkben, webáruházunkból rendelhető termékek bolti raktérkészletünkben is megtalálhatók, így nem kell sokat várnia.

Tekintse meg további Apple Watch kiegészítőinket, vagy az egyéb Apple kiegészítőket.

Miért az iSzereléstől?

Cégünk több mint 8 éve foglalkozik Apple termékek garancián túli szervizelésével, valamint ezekhez a prémium készülékekhez kiegészítők értékesítésével. Ennyi idő alatt nagy gyakorlatra tettünk szert, mind a jó minőségű és megbízható kiegészítők kiválasztásában, mind pedig ügyfeleink igényeinek tökéletes kiismerésében, és kiszolgálásában. A hazai importőröktől és forgalmazóktól csak olyan termékeket választunk, amelyekkel elégedetten távozhatnak üzletünkből, vagy a megrendelt árut örömmel vehetik át a futártól, és a későbbiekben is megelégedéssel használhatók.