Apple Watch szilikon szíj és bumper 38 mm

Az Apple Watch szilikon szíj és bumper 38 mm divatos színei feldobják, a puha szilikon anyag pedig megvédi az okosórát a sérülésektől. Extra védelem az Apple Watch órájának!

Az Apple Watch szilikon szíj és bumper 38 mm igazán nagyszerű fejlesztés. Nagyon sok sérülést okoz az almás okosóráknál, hogy a tulajdonos erősen odaveri az óra számlapját. Ez a megoldás viszont extra védelmet ad, mivel a keret finoman körbeöleli az órát, leheletnyivel túlnyúlik a kijelzőn, így pedig már sokkal nehezebb bármihez is odacsapni.

Anyaguknak köszönhetően a szilikon szíjak kényelmes viseletet biztosítanak.

Elérhető színek: homok, korall

Az Apple Watch okosóra népszerűsége nőttön nő, ezzel pedig a felhasználói igény is növekszik arra, hogy az órát különlegessé, a tömegből kiemelkedővé tegyék. A kitűnő minőségű, utángyártott kiegészítők remek lehetőséget teremtenek erre. A gyári kiegészítőknél kedvezőbb árfekvésük miatt a felhasználók akár többet is vásárolhatnak belőlük, így gyakrabban cserélhetik, öltözetükhöz, vagy kiegészítőikhez szabhatják az órájuk megjelenését.

A szilikon szíj és bumper egyben, több színben, és mindkét méretben elérhető – legalábbis a készlet erejéig. Továbbá érdemes áttekinteni egész kínálatunkat, melyben megtalálhatók különféle anyagú, és kivitelű Apple Watch szíjak.

A védőtokok jelentőségéről:

Vásárlóinknak kiemelten ajánljuk, hogy gondoskodjanak Apple eszközeik védelméről, hiszen a szervizünkbe érkező készülékek hibáinak 75%-a valami fizikai sérülés következménye. Bár a vízkár ellen nehezebb védekezni, de a tokok, ha csak minimálisan és korlátozottan is, de szintén valamiféle védelmet jelentenek.

A hordozható eszközöknél a gyártás során amennyire lehetséges, figyelmet fordítanak arra, hogy a készülék viszonylag jól bírja az eséseket. Még sincs az Apple termékpalettájában olyan eszköz, ami kifejezetten ütésálló lenne, vagy viszonylag jól viselné azt, ha például leejtik. Ezért javasoljuk tok és telefonok, tabletek esetén üvegfólia használatát.

Szín:

Homok, Korall