Baseus Audio Converter Lightning dupla Lightning átalakító ezüst

A Baseus Audio Converter Lightning dupla Lightning átalakító ezüst lehetővé teszi, amit az Apple az iPhone 7 készülékkel elvett a felhasználóitól. Vagyis azt, hogy a telefont egyszerre lehessen tölteni és zenét hallgatni rajta. A megoldás azonban igen egyszerű: két Lightning portra van szükség. Ez az adapter pontosan ezt nyújtja.

A Lightning csatlakozóba illesztve az 1 Lightning portból dupla Lightning portot varázsol és máris használhatja a töltőjét és az EarPods fülhallgatóját egyszerre. Töltheti telefonját és közben remek minőségben hallgathatja kedvenc zenéit, vagy nézheti videóit.

Baseus Audio Converter Lightning dupla Lightning átalakító feketeMiért a Baseus márka?

Minőségi kivitel, kitűnő árérték arány, megbízható minőség. Ez a három ismérv jellemzi leginkább ezt a feltörekvő, de egyre népszerűbb hongkongi márkát. A cég kínálatában megtalálható tokok, autós kiegészítők, vezeték nélküli töltők, kábelek, fülhallgatók. Minden terméket hosszan teszteltünk, mielőtt felvettük kínálatunkba, a lenyűgöző minőség minket is meggyőzött arról, hogy érdemes vásárlóinknak kínálni.

Miért az iSzereléstől?

Cégünk 8 éve foglalkozik Apple termékek garancián túli szervizelésével, valamint ezekhez a prémium készülékekhez kiegészítők értékesítésével. Ennyi idő alatt nagy gyakorlatra tettünk szert, mind a jó minőségű és megbízható kiegészítők kiválasztásában, mind pedig ügyfeleink igényeinek tökéletes kiismerésében, és kiszolgálásában. A hazai importőröktől és forgalmazóktól csak olyan termékeket választunk, amelyekkel elégedetten távozhatnak üzletünkből, vagy a megrendelt árut örömmel vehetik át a futártól, és a későbbiekben is megelégedéssel használhatók.