Baseus Easy Going táska digitális kiegészítőkhöz bordó

A Baseus Easy Going táska digitális kiegészítőkhöz bordó nagyszerű választás utazásaihoz. A termék minimalista megjelenése a legtöbb utazótáskával és bőrönddel remekül harmonizál, stílusa könnyedén összeegyeztethető.

A legfőbb előnye mégis, hogy végre egy helyre rendszerezheti műszaki termékeit, kiegészítőit. Hordozható eszközeihez, mint a telefon és a notebook a kábeleket, töltőket, perifériákat
nagyszerűen tárolhatja, rendszerezheti és szállíthatja.

A tok még akkor is megvédi eszközeit, ha utazás közben megázik, vagy vízbe pottyan. (Búvárkodásra természetesen nem alkalmas.)

Termékleírás:

  • Méretek: 17 x 12 x 5.5 cm
  • Tömeg: 0.12 kg
  • karcálló, víztaszító anyag
  • ütődésvédelem
  • belső elválasztó, gumi rögzítők
  • erős zipzár
  • tartós, stramm kialakítás
  • hordozófül

Alkalmas napszemüveghez, órához, okosórához, kábelekhez, powerbankhez, fényképezőgép tartozékokhoz, laptop kábelhez, telefontöltőhöz, telefonhoz, egérhez és egyéb műszaki kiegészítőkhöz. Válassza utazásaihoz a kiegészítő rendszerező táskát, így semmit sem felejt majd otthon.

Miért a Baseus márka?

Minőségi kivitel, kitűnő árérték arány, megbízható minőség. Ez a három ismérv jellemzi leginkább ezt a feltörekvő, de egyre népszerűbb hongkongi márkát. A cég kínálatában megtalálható tokok, autós kiegészítők, vezeték nélküli töltők, kábelek, fülhallgatók. Minden terméket hosszan teszteltünk, mielőtt felvettük kínálatunkba, a lenyűgöző minőség minket is meggyőzött arról, hogy érdemes vásárlóinknak kínálni.

Miért az iSzerelést válassza?

Cégünk 8 éve foglalkozik Apple termékek garancián túli szervizelésével, valamint ezekhez a prémium készülékekhez kiegészítők értékesítésével. Ennyi idő alatt nagy gyakorlatra tettünk szert, mind a jó minőségű és megbízható kiegészítők kiválasztásában, mind pedig ügyfeleink igényeinek tökéletes kiismerésében, és kiszolgálásában. A hazai importőröktől és forgalmazóktól csak olyan termékeket választunk, amelyekkel elégedetten távozhatnak üzletünkből, vagy a megrendelt árut örömmel vehetik át a futártól, és a későbbiekben is megelégedéssel használhatják.