Baseus Yiven Lightning textil töltőkábel 180 cm piros

A Baseus Yiven Lightning textil töltőkábel 180 cm piros egy kitűnő USB-Lightning kábel fonott, textil bevonattal és alumínium ötvözet csatlakozókkal. Minőségi anyagokból készült, precíz kivitelezéssel, amik erőssé és tartóssá teszik.

Köszönhetően textil bevonatának, nehezen gabalyodik össze, strapabíró és nem törik. A csatlakozófejnél alkalmazott szilikon erősítés megelőzi, hogy a kábel olyan könnyen és hamar tönkremenjen a csatlakozásnál, mint az Apple gyári töltőkábele.

Termékjellemzők:

  • textil bevonatú kábel
  • szilikon erősítés a csatlakozónál
  • alumínium ötvözet csatlakozófej
  • 180 cm kábelhossz
  • ellenálló kivitel
  • töltés és adatátvitel
  • USB/ Lightning csatlakozók

Baseus Yiven Lightning textil töltőkábel 180 cm pirosMiért a Baseus márka?

Minőségi kivitel, kitűnő árérték arány, megbízható minőség. Ez a három ismérv jellemzi leginkább ezt a feltörekvő, de egyre népszerűbb hongkongi márkát. A cég kínálatában megtalálható tokok, autós kiegészítők, vezeték nélküli töltők, kábelek, fülhallgatók. Minden terméket tesztelünk, mielőtt felvesszük kínálatunkba, a lenyűgöző minőség minket is meggyőzött arról, hogy érdemes vásárlóinknak kínálni.

Miért az iSzereléstől?

Cégünk 8 éve foglalkozik Apple termékek garancián túli szervizelésével, valamint ezekhez a prémium készülékekhez kiegészítők értékesítésével. Ennyi idő alatt nagy gyakorlatra tettünk szert, mind a jó minőségű és megbízható kiegészítők kiválasztásában, mind pedig ügyfeleink igényeinek tökéletes kiismerésében, és kiszolgálásában. A hazai importőröktől és forgalmazóktól csak olyan termékeket választunk, amelyekkel elégedetten távozhatnak üzletünkből, vagy a megrendelt árut örömmel vehetik át a futártól, és a későbbiekben is megelégedéssel használhatják.