iPad 9,7″ 2017 akkumulátor csere

iPad 9,7″ 2017 akkumulátor csere – A természetesen elhasználódás folyamata az összes alkatrész közül az akkumulátorokat érinti leginkább. Az újratölthető akkumulátorok élettartama sajnos véges, ezért idővel az akkumulátor cserére szorul. Az iPad Air akkumulátor élettartama nagyban függ a használattól és az eszköz beállításoktól is, de az elhasználódás folyamata megállíthatatlan és kivédhetetlen.

A lítium-polimer akkumulátorok természetükből fakadóan megadott számú töltési ciklusra alkalmasak. Az Apple úgy tervezte az iPadek akkumulátorait, hogy 1000 teljes feltöltés és lemerítés elteltével eredeti kapacitásának akár 80%-át is megőrizzék. Ugyanakkor a töltési ciklusok kimerítésével a telep hatékonysága, a felhasználás módjától függően akár drasztikusan is romolhat.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy az iPad 9,7″ 2017 akkumulátora túl hamar lemerül, csak 10 – 30% közti töltést vesz csak fel vagy egyáltalán nem veszi fel, vagy a töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor kikapcsol, illetve legrosszabb esetben az akku felpúposodik, akkor ezek intő jelek, hogy megérett a cserére. Ne várja meg, amíg kárt tesz a gép működésében.

Az iPad 9,7″ 2017 akkumulátor csere időtartama 2 óra.

Minden szervizelésre 6 hónap garanciát vállalunk!