iPad Air 4 10,9″ 2020 töltéscsatlakozó csere gyorsan, szakszerűen, garanciával

Az iPad Air 4 10,9″ 2020 töltéscsatlakozó csere indokolttá válhat, ha a készülék megfelelő állapotú akkumulátora ellenére különféle töltési gondok adódnak. A hibajelenségek nagyrészt érezhetően mechanikai jellegűnek tűnnek. Például a készüléket a felhasználó hiába csatlakoztatja áramforráshoz, az iPhone nem tölt, illetve nem is összekapcsolható a számítógéppel vezetékkel. A csatlakozó megmozgatásával a hiba esetleg pillanatnyilag elhárítható, de

Okok: 

  • Beázás
    Amikor az iPhone készülék beázott és nem lett szakemberrel kiszáríttatva, akkor annak gyakran a töltéscsatlakozó issza meg a levét. Esetenként a beázás folytán a csatlakozó oxidossá válik, így az aljzat és a kábel egyszerűen nem tud érintkezni.
  • Fizikai akadály
    A csatlakozóba került idegen test (szöszök, por, szennyeződés) eltömíti a csatlakozót.
  • Ütődés
    Nagyobb ütődés következménye is lehet, hogy sérül, eldeformálódik a csatlakozó széle.

Az iPad Air 2 töltéscsatlakozó csere javítási ideje alapvetően 1-2 óra, amit akár a helyszínen, Üllői úti modern és tágas üzletünkben kényelmes körülmények között megvárhat, ám ez természetesen függ szervizünk pillanatnyi leterheltségétől is. Kollégáink a lehető leggyorsabban, szakszerűen végezik a szerelési munkákat, a javítási időt az ügyféllel a helyszínen előre egyeztetik.

Minden szervizelésre 6 hónap garanciát vállalunk!