iPhone 5C akkumulátor csere

A természetesen elhasználódás folyamata az összes alkatrész közül az akkumulátorokat érinti leginkább. Az újratölthető akkumulátorok élettartama sajnos véges, ezért idővel az akkumulátor cserére szorul. Az iPhone 5c akkumulátor élettartama nagyban függ a használattól és az eszköz beállításoktól is, de az elhasználódás folyamata megállíthatatlan és kivédhetetlen.

A lítium-polimer akkumulátorok természetükből fakadóan megadott számú töltési ciklusra alkalmasak. Az Apple úgy tervezte az akkumulátorait, hogy 500 teljes feltöltést és lemerítést követően az eredeti kapacitásuknak akár a 80%-át is megőrizzék. Ugyanakkor a töltési ciklusok kimerítésével a telep hatékonysága, a felhasználás módjától függően akár drasztikusan is romolhat.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy  az iPhone 5c akkumulátora túl hamar lemerül, vagy töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor kikapcsol, illetve legrosszabb esetben az akku felpúposodik, akkor ezek intő jelek, hogy megérett a cserére. Ne várja meg, amíg kárt tesz a gép működésében.

Az iPhone 5C akkumulátor csere időtartama 5-10 perc.

Minden szervizelésre 6 hónap garanciát vállalunk.

Azt szeretné, hogy minél tovább bírja a készüléke akkumulátora a használatot? Olvassa el blogbejegyzésünket a témáról:
Ezt tedd, hogy minél tovább jó maradjon az iPhone-od aksija!

Vagy  túl lassú a készüléke? Olvassa el blogbejegyzésünket, hogy milyen módon ösztönözheti iPhone-ját a gyorsabb működésre:
Hogyan pörgethetsz fel egy lassú iPhone-t?