iPhone 6 akkumulátor csere

A természetesen elhasználódás folyamata az összes alkatrész közül az akkumulátorokat érinti leginkább.
Amennyiben a következő hibák legalább egyikét tapasztalja. az intő jel arra, hogy készüléke megérett az akkumulátor cserére:

  • 20-30%-nál, vagy akár magasabb akkumulátor töltöttségnél is váratlanul kikapcsol a készülék, és visszakapcsoláskor például egy teljesen másik értéket mutat
  • a készülék gyorsabban merül a megszokottnál
  • túl lassú a készülék, így akadoznak a programok, játékok
  • hiába van egész éjjel a töltőn, akkor sem tölt fel, vagy el sem indul
  • készülék kijelzője, vagy hátlapja elválik a készüléktől, akkor nagy eséllyel a felpúposodó akkumulátor okozza ezt a problémát

Az akkumulátoroknál a gyártók mobiltelefonoknál kb. 500, laptopoknál 800 töltési ciklusig garantálják a 100%-os működést. Ha napi egyszer töltjük készülékünket, az azt jelenti, hogy kb 1,5-2 év után kezd el rohamosan csökkeni a kapacitása, ami azt eredményezi, hogy nagyjából ennyi idős készülékeknél ajánlott egy új akkumulátort beszereltetni, hogy továbbra is maximális teljesítményen dolgozhasson nekünk.

A munkafolyamat időtartama 5-10 perc.

Minden elvégzett munkára 6 hónap garanciát vállalunk.

Amennyiben azt szeretné, hogy minél tovább bírja a készüléke akkumulátora a használatot, olvassa el blogbejegyzésünket a témában: Ezt tedd, hogy minél tovább jó maradjon az iPhone-od aksija!