iPhone 6S Plus akkumulátor csere

iPhone 6S Plus akkumulátor csere – A természetesen elhasználódás folyamata az összes alkatrész közül az akkumulátorokat érinti leginkább. Az újratölthető akkumulátorok élettartama sajnos véges, ezért idővel az akkumulátor cserére szorul. Az akkumulátor élettartama nagyban függ a használattól és az eszköz beállításoktól is, de az elhasználódás folyamata megállíthatatlan és kivédhetetlen.

A lítium-polimer akkumulátorok természetükből fakadóan megadott számú töltési ciklusra alkalmasak. Az Apple úgy tervezte az akkumulátorait, hogy 500 teljes feltöltést és lemerítést követően az eredeti kapacitásuknak akár a 80%-át is megőrizzék. Ugyanakkor a töltési ciklusok kimerítésével a telep hatékonysága, a felhasználás módjától függően akár drasztikusan is romolhat.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy  az iPhone 6s Plus akkumulátora túl hamar lemerül, vagy töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor kikapcsol, illetve legrosszabb esetben az akku felpúposodik, akkor ezek intő jelek, hogy megérett a cserére. Ne várja meg, amíg kárt tesz a gép működésében.

Az iPhone 6S Plus akkumulátor csere időtartama kb. 5-10 perc.

Minden szervizelésre 6 hónap garanciát vállalunk.

Budapest egyik piacvezető szakszervizében csak a legmagasabb minőségű alkatrészekkel és állandó akciókkal várunk az Üllői úton. Üzletünkben tokok és kiegészítők óriási választékát találod, így lesz miből válogatni, amíg mi kijelzőt cserélünk iPhone 6S Plus készülékeden.

Amennyiben azt szeretné, hogy minél tovább bírja a készüléke akkumulátora a használatot, olvassa el blogbejegyzésünket a témában:
Ezt tedd, hogy minél tovább jó maradjon az iPhone-od aksija!

Amennyiben túl lassú a készüléke, olvassa el blogbejegyzésünket, hogy milyen módon ösztönözheti készülékét a gyorsabb működésre:
Hogyan pörgethetsz fel egy lassú iPhone-t?