iPhone 7 Plus akkumulátor csere

A természetesen elhasználódás folyamata az összes alkatrész közül az akkumulátorokat érinti leginkább. Az újratölthető akkumulátorok élettartama sajnos véges, ezért idővel az akkumulátor cserére szorul. Az iPhone 7 Plus akkumulátor élettartama nagyban függ a használattól és az eszköz beállításoktól is, de az elhasználódás folyamata megállíthatatlan és kivédhetetlen.

A lítium-polimer akkumulátorok természetükből fakadóan megadott számú töltési ciklusra alkalmasak. Az Apple úgy tervezte az akkumulátorait, hogy 500 teljes feltöltést és lemerítést követően az eredeti kapacitásuknak akár a 80%-át is megőrizzék. Ugyanakkor a töltési ciklusok kimerítésével a telep hatékonysága, a felhasználás módjától függően akár drasztikusan is romolhat.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy  az iPhone 7 Plus akkumulátora túl hamar lemerül, vagy töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor kikapcsol, illetve legrosszabb esetben az akku felpúposodik, akkor ezek intő jelek, hogy megérett a cserére. Ne várja meg, amíg kárt tesz a gép működésében.

Az  iPhone 7 Plus akkumulátor csere időtartama 5-10 perc.

Minden szervizelésre 6 hónap garanciát vállalunk.

Amennyiben azt szeretné, hogy minél tovább bírja a készüléke akkumulátora a használatot, olvassa el blogbejegyzésünket a témában:
Ezt tedd, hogy minél tovább jó maradjon az iPhone-od aksija!

Amennyiben túl lassú a készüléke, olvassa el blogbejegyzésünket, hogy milyen módon ösztönözheti készülékét a gyorsabb működésre:
Hogyan pörgethetsz fel egy lassú iPhone-t?