Az iPhone XR hátlap csere akkor válik szükségesség, amikor általában fizikai behatás következtében a készülék hátlapja sérül, az üveg törik, meghorpad, deformálódik, elcsavarodik. Szerencsésebb esetben a kijelző érintetlen marad, ám igen gyakran előfordul, hogy a készülék kijelzője és hátlapja egyaránt sérül.

Bár a felhasználó előfordul, hogy költséghatékony szempontból csak a zavaróbb sérülést, a kijelzőjét szeretné orvosoltatni, ám sajnos gyakran a kijelzőcsere sem megoldható a hátlap cseréje nélkül. Egy elcsavarodott, deformálódott hátlappal rendelkező készülékbe esztétikusan nem lehet új kijelzőt tenni.

A hátlap sérülése csak esztétikai problémának tűnik, de az eszköz veszít a forgalmi értékéből, vágás veszélyes a törött hátlapi üveg, és érzékenyebb lesz a további sérülésekre is, például sérülésre is hajlamosabb lesz a kijelző, ezért mindenképpen javasolt a cseréje.

A munkafolyamat időtartama kb. 90 percet vesz igénybe, amit akár az iSzerelés üzletében, kényelmesen helyet foglalva, klimatizált üzlettérben – a szerviz éppeni leterheltségétől függően – akár meg is várhat. A cserét minőségi alapanyaggal végezzük.

Minden szervizelésre 6 hónap garanciát vállalunk, mely beázásra és törésre nem vonatkozik.