iPad 3 érintőüveg csere szakértőktől, gyorsan!

Az iPad 3 érintőüveg csere akkor szokott szükségessé válni, amikor az üveg megsérül. Ezeknél a típusoknál az LCD és az érintőüveg még nincs egybeépítve, vagyis a 2 alkatrész külön is cserélhető, de ennek ellenére előfordulhat, hogy az üveg sérülésével az LCD panel is megsérül.

A meghibásodás legfőbb oka általában mechanikai sérülés, ütődés, leejtés, valamiféle erős fizikai behatás, illetve az összekarcolt üveg.

A sérült iPad 3 érintőüveg cseréjének időtartama viszonylag hosszadalmas művelet,  a ragasztás megfelelő megkötése miatt legalább 3 órát vesz igénybe. A javítási idő függ szervizünk pillanatnyi leterheltségétől is, amit az ügyféllel a helyszínen, a munka felvételekor előre egyeztetnek. Kollégáink mindig a lehető leggyorsabban, szakszerűen végezik munkájukat, így a lehető leghamarabb elkészül eszköze javítása.

FONTOS: A törött, repedt kijelzővel óvatosan kell bánni, mert éles üvegszilánkok hullhatnak ki belőle, amire a felhasználónak is érdemes fokozottan ügyelnie, amíg a szervizbe viszi eszközét.

Minden szervizelésre 6 hónap garanciát vállalunk, ami törésre és beázásra nem vonatkozik!

Budapest egyik piacvezető szakszervizében csak a legmagasabb minőségű alkatrészekkel és állandó akciókkal várjuk az Üllői úton. Üzletünkben tokok és kiegészítők óriási választékát találja, így lesz miből válogatni, amíg mi érintőüveget cserélünk iPad 3 készülékén. A további problémák megelőzésére érdemes a kijelzőt védelemmel ellátni egy smart case tokkal, vagy iPadre is kapható üvegfóliával.