iPad Air 2 előlap (LCD és érintőüveg) csere azonnal, szakértőktől, garanciával

Az iPad Air 2 előlap (LCD és érintőüveg) csere akkor válik szükségessé, amikor – általában leesés következtében – a kijelző megsérül. Ilyenkor az érintőüveg betörik, és az esetek többségében az LCD sértetlen marad. Mivel ezeknél a típusoknál már egybe van építve a két alkatrész, a kijelző üvege és az érintőpanel, ezért csak egyben lehet cserélni is őket.

Budapest egyik piacvezető szakszervizében csak a legmagasabb minőségű alkatrészekkel és állandó akciókkal várjuk az Üllői úton. Üzletünkben tokok és kiegészítők óriási választékát találja, így lesz miből válogatni, amíg mi kijelzőt cserélünk iPad Air 2 készülékén. A további problémák megelőzésére érdemes a kijelzőt védelemmel ellátni egy smart case tokkal, vagy iPadre is kapható üvegfóliával.

Az iPad Air 2 előlap (LCD és érintőüveg) csere munkafolyamata maximum 2 óra időtartamot vesz igénybe, amit – szervizünk pillanatnyi leterheltségétől függően – a helyszínen is megvárhat. Klimatizált, tágas üzlethelységünkben, kényelmes fotelekben várakozhat, sőt kávéra, forró csokoládéra, teára, vagy hideg ásványvízre is vendégünk, valamint ingyen Wi-Fi használattal is igyekszünk kényelmesebbé tenné a várakozás pillanatait az Ön számára. Mindezek mellett, üzletünk állatbarát környezet, így négylábú kiskedvencét is szívesen fogadjuk.

Minden elvégzett munkára 6 hónap garanciát vállalunk, ami nem vonatkozik beázásra, illetve kijelzők, előlapok és háttlapok esetén törésre.